WIJNALDUM: INGEN KONTRAKTFORLÆNGELSE PÅ BORDET ?>










  • FLERE STATISTIKKER


WIJNALDUM: INGEN KONTRAKTFORLÆNGELSE PÅ BORDET






Inden for det seneste år har Roberto Firmino, Mohamed Salah, Jordan Henderson, Sadio Mane, Joe Gomez, Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold skrevet under på nye langtidskontrakter med Liverpool. Mange regner med, at Gini Wijnaldum bliver den næste til at sætte sin signatur på en ny aftale.

Ifølge hollænderen selv er der ikke forhandlinger i gang om at forlænge hans kontrakt, der blev underskrevet i 2016 og udløber om to år. Det tager han dog helt roligt, siger han.

"Jeg har ikke snakket med klubben endnu. Det er op til dem. Jeg venter og ser, hvad der sker. Jeg skrev under på en femårig kontrakt, og den gælder endnu. Mit job er at præstere. En ny kontrakt skal komme fra klubben", lyder det fra midtbaneslideren.

Liverpool købte stort ind til midtbanen i sommer, hvor både Naby Keïta og Fabinho blev hentet for store beløb. Gini Wijnaldum er dog den midtbanespiller, der flest gange har fundet vej til holdkortet i denne sæson.

25 starter i ligaen og otte i Champions League er det blevet til for den 28-årige hollænder, der blev hentet i Newcastle i 2016 for £23m.








Kunne du lide denne artikel?




Seneste nyheder















Bliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned