LIVERPOOL OG PORTO ENIGE OM LAVERE PRISER FOR UDEFANS ?>


  • FLERE STATISTIKKER


LIVERPOOL OG PORTO ENIGE OM LAVERE PRISER FOR UDEFANS


Da Liverpool og Porto sidste år mødtes i Champions League 1/8-finalerne, kostede det €75 for udeholdets fans at komme ind på Estadio do Dragao. I år havde Porto tænkt sig at den pris skulle stige til €85, når klubberne igen mødes i kvartfinalen.

Det svarer til den pris, det normalt koster ikke-medlemmer af Porto at komme på stadion. Ved en forhandling mellem klubberne, er man dog landet på en billetpris for udefansne på €60.

I en pressemeddelelse sender Liverpool FC deres tak til Porto for et godt samarbejde og skriver endvidere:

"Champions League-klubberne fortæstter med i dialog med UEFA at forhandle om fair billetpriser for deres fans igennem hele turneringen".

"Dialogen om et loft over priserne for udebanefans fortsætter også. Indtil man kan nå til enighed om et sådant loft, vil LFC fortsætte med at samarbejde med modstanderholdet og UEFA om fornuftige tiltag, der kan reducere udgifterne for rejsende supporters".

Siden 2016/17-sæsonen har der i Premier League været et loft på £30 på prisen for en udebanebillet. For halvanden måned siden blev klubberne i den bedste engelske række enige om at fortsætte med den pris de næste tre år.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned