MILNER HAR HOVEDET FULD AF FINALEN I MADRID ?>


  • FLERE STATISTIKKER


MILNER HAR HOVEDET FULD AF FINALEN I MADRID


Ovenpå et ordentlig uforglemmeligt titelræs, kan fokus nu rettes mod at slå Tottenham i Champions League finalen i Madrid d. 1. juni. Estadio Metropolitano lægger græs til den fornemmeste kamp i europæisk fodbold og James Milner tror at samspillet mellem holdet og supporterne vil føre til en god slutning på sæsonen.

"Hvis man inden sæsonen ved man vinder 30 ud af 38 kampe, så vil man tro det er godt nok. Det var det ikke, men det er tydeligt at det vi gjorde i tirsdags mod Barcelona giver os en chance for at få en pokal, og jeg synes alle fortjener en pokal. 
Det vi har gjort de sidste par uger, hvor vi tabte trods en god kamp i Barcelona, tog til Newcastle og vandt, comebacket i tirsdags og sejren igen i søndags, hvor vi vidste det var ude af vores hænder. Jeg kan slet ikke sige nok rosende ting om holdets mentalitet og karakter.
Vores fans har været utrolige hele sæsonen, de har løftet os når vi har haft brug for dem og de har stået sammen med os når kampene har været svære og som jeg siger så fortjener alle på holdet en pokal, men det gør vores fans også.", slutter James Milner.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned