ROBERTSON: REAKTION FRA VORES FANS SKAL BELØNNES ?>


  • FLERE STATISTIKKER


ROBERTSON: REAKTION FRA VORES FANS SKAL BELØNNES


Andy Robertson er på en mission der handler om at bringe den Champions League pokalen tilbage til Anfield. Den skotske landsholdsanfører siger, at Jurgen Klopps spillere blev blæst væk af reaktionen fra tribunerne, ovenpå den andenplads i Premier League, der blev en realitet efter søndagens kamp mod Wolverhampton. Søndagens sejr over Wolves var "forgæves", da Manchester City bevarede førstepladsen med 4-1 sejren i Brighton, men stemningen på Anfield var håb. Anfield viste sin påskønnelse af Liverpool-holdet, der fik 97 point, samt en Champions League-finale.

"Speciele fans. Gutterne havde behov for det, for havde det været lidt fladt efter kampen havde vi forstået det. Vi havde lige tabt ligaen og fansne kunne have været lige så "flade" som vi var, men deres reaktion var hvad man kan forvente af Liverpool-fans, men det vil vi aldrig tage for givet.
Det var sidste hjemmekamp og de har nu sendt os afted med en utrolig atmosfære. Det viser de er med os og forhåbentlig kan vi belønne dem. Vi behøver dem i Madrid og jeg er sikker på de vil være der."
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned