GINI WIJNALDUM: DENNE SÆSON FORTJENER ET TROFÆ ?>


  • FLERE STATISTIKKER


GINI WIJNALDUM: DENNE SÆSON FORTJENER ET TROFÆ


Gini er langt fra den eneste der har rettet alt sit fokus på den første juni. Henderson, Milner, VVD og Robertson har alle været ude og udtalt, at hovedet kun tænker på en ting nu, Champions League finalen i Madrid. Det er Liverpools chance for at vinde et stykke sølvtøj, for at sætte et punktum på en flot sæson. 

"Hvis man kigger tilbage på sæsonen, når man er taget på ferie, så tror jeg, at alle vil indse hvor go en sæson det egentlig har været," udtaler Wijnaldum til Liverpoolfc.com.

Gini Wijnaldum har spillet 46 kampe indtil videre og han har scoret 5 mål, her af to vigtige til at få os med i Champions League finalen.

"Det vil være rigtig ærgerligt hvis vi afslutter en sæson uden en titel, specielt fordi vi har været konsekvente og vi har været gode, jeg synes den her sæson fortjener et trofæ."

Midtbanespilleren tilføjer: 
"Hvis man kigger på de kampe hvor vi har formået at vinde - Everton hjemme, Fulham ude, Newcastle ude og jeg glemmer sikkert fem eller seks andre svære kampe, hvor vi alligevel vandt kampen. Vi gav alt hvad vi havde og i sidste ende var det ikke nok til PL"

Champions League finalen spilles d. 1/6 i Madrid og kampen spilles mod Tottenham.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned