6 NØGLEMOMENTER DER GJORDE DET TIL 6. GANG ?>


  • FLERE STATISTIKKER


6 NØGLEMOMENTER DER GJORDE DET TIL 6. GANG


10 dage siden er det allerede, siden Jordan Henderson løftede den smukke CL-pokal om mod Madrids flotte aftenhimmel, som et synligt vidnesbyrd om at CL-trofæet igen tilhører The Reds.
Vejen til trofæet var lang, smuk og som altid fyldt med nøglemomenter, en anelse held og masser af store præstationer.

Liverpoolfc.com udpeger selv seks nøglemomenter til hvorfor det blev til 6. gang.

1) Den 27. maj 2018. Selvom det kan lyde mærkeligt, så er netop denne dato med til at starte denne sæsons kampagne. Efter at have tabt finalen til Real Madrid, nægter Jürgen Klopp at lade sig kue og give op. Efter at være kommet tilbage til Liverpool og efter at have fået en tår over tørsten, lade han sig filme som synligt bevis på at han bare ikke giver op.
Teksten til "fuldemandssangen" er blevet legendarisk og fremhæver et af Klopps kendetegn, nemlig evnen til altid at se fremad. 
We swear we’ll keep on being cool,
We’ll bring it back to Liverpool

Sådan lød de sidste strofer - hvem fik lige ret.

2) Firminos afslutning mod PSG. Efter at være blevet indskiftet ovenpå sin øjenskade mod Tottenham 3 dage tidligere, afgjorde brasilianeren kampen.

3) Alissons fantastiske redning mod Napoli. Milik stod pludselig fri i feltet 5 meter fra mål, men en snarådig Alisson nåede at dække en stor del af målet og redede på mirakuløs vis afslutningen, i overtiden.

4) Van Dijk nedbryder Bayern. Efter at have siddet ude i den første kamp mod Bayern Munchen med karantæne, kom VVD tilbage i returkampen og sørgede med en assist og et mål for at sætte sit tydelig aftryk på kampen, sammenholdt med hans utallige gode forsvarsaktioner.

5) Trents genistreg mod Barcelona. Hurtig hjerne og hurtige fødder. Den kombination kom til at koste Barcelona dyrt, da vores wonderkid på højreback Trent Alexander-Arnold var hurtig i både tanke og handling og på verdens smukkeste hjørnespark fandt en umarkeret Divock Origi, der sørgede for den afgørende scoring i semifinalekampene.

6) Origis førløsende afslutning. Efter en chancefattig finale ovenpå det tidlige straffespark, havde Tottenham i slutminutterne et lille pres mod vores mål. Men som så ofte før er en hvis Divock Origi ligeglad. Han scorer når han vil, således også i en CL-finale. Bedst som man var mest nervøs, sørgede Origi for forløsningen. Football without Origi is nothing.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned