MØLBY: HENDERSON VIL BLIVE HUSKET SOM EN AF LIVERPOOLS STORE ?>


  • FLERE STATISTIKKER


MØLBY: HENDERSON VIL BLIVE HUSKET SOM EN AF LIVERPOOLS STORE


12 dage er der gået efter den helt store Champions League triumf. Liverpool blev det hold, der har vundet pokalen med de store ører, tredje flest gange i historien. En triumf med anfører Jordan Henderson i spidsen, hvor pokalen kom hjem til Liverpool igen. Derfor har Jan Mølby også været ude og rose Henderson og Mølby mener at Henderson kommer til at blive husket som en af Liverpools største. 

- "Så snart Jordan Henderson er væk, så vil folk kigge på det tomrum han efterlader sig og tænker, oh wow," siger den danske Liverpool legende Jan Mølby til Liverpoolfc.com. Jan Mølby bliver selv set som en af de store med sine næsten 300 kampe og kaldenavnet "The Great Dane".

Mølby fortsætter: "I Liverpool Football Club er vi meget stolte af vores historie og hvis man går i gennem alle de store trupper, så kan man nævne alle de store spillere - men også dem som var der hver uge og gav sig 100% og er så igennem historien, blevet store spillere." 

I interviewet med Liverpoolfc slutter Mølby af med: "Den største kompliment man kan få som spiller er at blive valgt af træneren hver gang" 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned