OVERBLIK: DE KAN KOMME I SPIL TIL FØRSTE PRE SEASON KAMP ?>


  • FLERE STATISTIKKER


OVERBLIK: DE KAN KOMME I SPIL TIL FØRSTE PRE SEASON KAMP


Den kommende sæson nærmer sig allerede og den første træning inden pre season begynder. Den træning finder allerede sted på Melwood d. 6. juli. Det er dog langt fra alle som kommer til at troppe op til den første træning, da mange af spillerne blandt andet skal spille internationale turneringer. 

De første træningspas er specielt designet til den enkelte spiller, så man kan få spillerne tilbage i form og give dem rum til at få en ordentlig opstart igen. Her er et oveblik fra LiverpoolEcho over hvem der er i spil til at deltage i de første uger på Melwood:

Målmand
Mellem stængerne vil Alisson ikke være til at finde, da han er med den brasilianske landsholdstrup i Sydamerika, for at spille Copa America. Derfor kan det være at Mignolet for chancen for at vise sig frem på banen, selvom han er et transferemne for nogle klubber. Den unge irer Caoimhin Kelleher er også i spil til at være i spil til at få minutter i opstarten. Kelleher har igennem sæsonen været tredje valg på målmandsposten, da unge Kamil Grabara blev sendt på lån til AGF. Grabara vender også tilbage, men forventes udlånt igen. 

Forsvar
Trent og Robertson står til en pause efter de fornyligt har spillet for deres respektive landshold og begge forventes ikke at være med fra start når det gælder pre season. Clyne er en mand der kommer tilbage efter sit lejeophold i Bournemouth. Hans Liverpool fremtid er stadig uklar, men han forventes klar til at træne med d. 6. juli. Matip spiller ikke international bold og har ferie i øjeblikket, han forventes også klar til træning. De seneste rygter lyder på, at Liverpool har planer om at sende Lovren til det italienske hold AC. Milan så hvor vidt om han fortsætter med at være Liverpool spiller vides ikke. Den purunge hollænder Ki-Jana Hoever forventes også at være i spil til midterforsvaret.
Hvad angår venstreback-positionen er lidt en gåde. Robbo er på ferie og Moreno er blevet fritstillet. Derfor er den unge Adam Lewis måske i spil til at påtage sig den rolle.

Midtbane
Fabinho og Milner er begge til rådighed, da ingen har været i landsholdstrupper efter CL-finalen. Lallana og Oxlade forventes også at være med fra start da de ikke har været med på det engelske landshold og har spillet en meget lille del af kampene i løbet af sæsonen. Grujic kommer tilbage fra lån og kan lave sit årlige indhop i pre season.

Angreb
Ingen Salah, Mane og Firmino (Copa America) fra start af. Liverpool meddelte fornyligt at Sturridge ikke er til at finde fra næste sæson af. CL-helten Origi vil være at finde og forventes at starte. Efter sin skadesperiode så forventes Brewster også at komme ordentligt i gang igen. Harry Wilson har haft en fantastisk sæson hos Championship klubben Derby og han kommer til Liverpool igen, da hans lejeophold er slut. Wilson forventes også at spille en væsentlig rolle i pre season.

De resterende
Curtis Jones, Rafa Camacho, Ben Woodburn og Ryan Kent forventes også at få spilletid. 

En mulig start 11'er til første pre season kamp mod Tranmere d. 11. juli:  Mignolet; Clyne, Matip, Hoever, Lewis; Milner, Fabinho, Lallana; Wilson, Oxlade-Chamberlain og Origi.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned