KARAKTERER: EVERTON (H)


  • FLERE STATISTIKKER


KARAKTERER: EVERTON (H)

Skrevet af Esben Suurballe Christensen
Den 03. Dec. 2018

Vi spiller igen onsdag?!? Ved I godt det? Direkte urimeligt. Ovenpå den her derbysejr burde der være en måneds derby ramadan. Bare med Øl, G&Ts, Baileys og flæsk. Altså det vi danskere kalder julehygge. Inden I strammer underbukserne SÅ meget, så luftvejen bliver tillukket, så lad mig fortælle hvilke arbejdsbetingelser denne karaktergiver har haft med denne opgave.

Søndag morgen, over rundstykkerne, fortalte jeg den 10-årige juleeventyret om da Ronald The Red havde pyntet juletræet med røde julekugler, hvorefter han blev nødt til at fjerne dem, efter de bitterblå gik amok. Hustruen stirrede vantro på mig. Hun ved endnu ikke, at vi har boycuttet samtlige af Manchester Uniteds sponsorer i al den tid, vi har kendt hinanden.

Hele kampen igennem havde jeg en 7-årig, der slog vejrmøller, spillede håndbold med hunden og plagede om risengrød og julesange. Indtil hunden bed håndbolden i stykker og vejrmøller blev afløst af hysterisk gråd. Alt i mens den 10-årige sang Gini Wijnaldum sangen i samtlige 90 minutter, for kun at afveksle med Mo Salah sangen.

Chefredacteur Andreas Brøns Riise har endnu til gode at tage arbejdsmiljøet alvorligt. Så derfor har jeg taget sagen i egen hånd og afventer bankens godkendelse af tilbygning.Karakterskala

UB
Ubedømt
1
Elendig

2
Dårlig

3
Utilstrækkelig
4
Bestået

5
Under middel

6
Middel
7
Over middel

8
God
9
Fremragende

10
Ekstraordinær


SE SPILLERSTATISTIK

STARTOPSTILLING:

8.5
Alisson Becker
Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 6

Nuvel! Allison. Hiver vores ristede kastanjer ud af den bitterblå brændeoven op til flere gange. Især den, hvor Big Joe er hurtig opfølgende ved havelågen, er så god, at jeg nærmest dånede af bare lykke. Hvis Big Div, ikke havde sikret sejren, havde det ene point, vi havde puttet i tabelbanken, været Allisons og Allisons alene.
8
Virgil Van Dijk
Sæsongennemsnit: 7.8
Form (Seneste fem kampe): 7.4
MotM i denne sæson: 3

Captain, Leader, Legend! Det føles rigtigt at se Big Virg med det bind, ikk'? Ligeså rigtigt, som når du kl. 03.15 mener, at du skal have en ekstra omgang tequlia på brystkassen af den 24-årige bartender Caspar, der studerer Humanistisk Informatik. SÅ rigtigt føles det. Denne gang føles det bare også rigtigt dagen efter. Vandt alt i luften! Alt, fortæller jeg Jer! Og foruden 1-2 skøndhedsfejl satte han vel ikke en fod forkert? Jeg minder jer lige om arbejdsbetingelserne igen, inden kommentarfeltet flyder over. Hans assist til Big Div var en ting af stor skønhed, som jeg aldrig vil glemme.
8
Joe Gomez
Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste fem kampe): 6.0
MotM i denne sæson: 4

Det føles bare rigtigt, når Joe spiller ved siden af Virgil, ikke? Så rigtigt som når du kl 22.40 tager det stykke æblekage, svigermor har efterladt i køleskabet, og siger til dig selv, at det feder først i morgen. Få ting føles mere rigtigt end det. Altså bortset fra Joe og Virg som stopperpar. The Liverbuilding burde være dekoreret med hans ansigt, efter den opfølgning han har på Allisons redning. Der var jo mere fyldt i det felt, end når landets pensionister vælger at skulle købe forloren skildpadde på dåse præcis kl. 16.00.  Og det kompenserer MERE end rigeligt for de par skønhedsfejl, han også havde kampen igennem.
8
Trent Alexander-Arnold
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 7.6
MotM i denne sæson: 2

De bitterblå fejrede deres uafgjorte resultat i 94. minut ved at kaste blå røg og diverse andre ting på banen – og efter Trent. Hvilket var meningen skulle i deres pokalskab. Minuttet efter havde Big Div, lavet en Gary Mac – We Love His Baldy Head - og det kunne man se hvor meget, det betød for TAA. Synes han var god det meste af kampen. Skønhedsfejl i standardsituationer m.m. Men han blev ikke løbet over ende, fysisk intimideret og var godt med offensivt. Et karakternøk opad for hans røde stålfaste øjne, der i modsætning til vores udenrigsminister, ikke lod sig føje i en stirrestafet med Bernard. Han ved om nogen hvor meget det her opgør betyder – og hvor meget det her opgør er Evertons årlige cupfinale.
7.5
Andrew Robertson
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 7.7
MotM i denne sæson: 5

Verdens bedste venstreback Andy Robbo elsker at ildne teatralske brasilianere op, ligeså meget som han elsker friturestegt marsbar. Det har vi kunne se i denne uge. Og sikke et syn. Jeg kunne få måneder til at gå med bare at se det igen og igen. Som sangen går. Havde et par gode offensive aktioner, der kunne, burde og skulle have ført til mere. Jeg tænker den kontraktforlængelse bør være lige om hjørnet, for han er selvskreven på den plads – og i den her klub. Sikke en fyr.
8.5
Fabinho - MAN OF THE MATCH
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 7.1
MotM i denne sæson: 3

Hans bedste kamp i den mægtige røde trøje. Formåede at få skabt stabiliserende ro, i en hektisk affære, og de lange tynde ben kom i vejen for en masse. Spillede lige op med Andre Gomes, hvilket er et under, når man tænker på hvor flot en fyr den blå lejesvend er. Ville have været nemt at fortabe sig i Gomes´skønhed. Men Fabinho holdte – især i første halvlej – et tårnhøjt niveau. Blev træt jo længere der gik af 2. halvleg, hvilket er forståeligt. Kan han faldbyde sig endnu mere i det opbyggende spil, bliver han en gevinst.
7
Xherdan Shaqiri
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 6.6
MotM i denne sæson: 2

Burde have scoret. Hvilket havde kronet en acceptabel dag på kontoret for den bette, skøre legomayn. Han tilbyder sig altid. Er ikke bange. Og har et ego der er proportionel omvendt med hans faktiske størrelse. Hvilket jeg elsker. Han skriver checks ud, som han ofte har dækning for. Men der er fortsat arbejde på træningsbanen i forhold til når de forreste 4 nu spiller, for FOR ofte tager de rum og plads fra hinanden. Men kommer de relationer på plads, så bør han spille i samtlige hjemmekampe.
7.5
Georginio Wijnaldum
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 3

Tilbøjelig til at give ham 2, fordi jeg til sidst var så nedslidt over at have Gini sangen ringende for mine ører i 96 mniutter. Men fair skal være fair. Han er med afstand den midtbanespiller i sæsonen, der har holdt højest niveau, i en sæson hvor midtbanen har hakket og stønnet. Forhåbentlig kan han finde en ind i en eller anden form for registeret partnerskab med Fabinho, for jeg syntes de klædte hinanden som (midtbane)par.   
7.5
Mohamed Salah
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 8

En mere effektiv dag, havde han haft to assist, og kunne med sindsro have drukket kaffe med BFF Lovren dagene efter. Så en anelse forbløffet og frustreret ud over at blive hevet ud, og jeg tror, vi var mange der hævede et øjenbryn og skar tænder da han umådelig laaaaaangsomt forlod banen, til fordel for Sturridge. Men én af de kampe. Du laver to på Turf Moore på onsdag Mo, og så smager kaffen igen.
6
Roberto Firmino
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 8.0
MotM i denne sæson: 2

Burde give dig væsentligt mindre, Bobby F. Men jeg kan ikke få mig selv til det. Du var der ikke i går. Som om du ikke kan finde dig til rette, når også little big Shaq er på banen og tager noget af den plads, du opererer i. Forklarer dog ikke, hvorfor dine afleveringer var ligeså skæve som Jesper Skibby på morgen-tv. Fødderne oppe på onsdag – og så rocker du Bournemouth. Aftale?
8
Sadio Mané
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.3
MotM i denne sæson: 6

Den 10 årige spurgte, ind i mellem fremførsler af Gini-sangen, om hvorfor Sadio gled hele tiden, i stedet for at score på chancerne. Jeg måtte blive ham svar skyldig. Skulle, burde, kunne have scoret. Men igen den af vores forreste tre, der tilbød mest. Når hans beslutningstagen bliver ligeså god som hans åbenlyse talent, bliver han vores bedste spiller.
SUBS:

7.5
Naby Keita
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.8
MotM i denne sæson: 3

Fint indhop.
7.5
Daniel Sturridge
Sæsongennemsnit: 6.0
Form (Seneste fem kampe): 5.5
MotM i denne sæson: 0

Fint indhop.
10
Divock Origi
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste fem kampe): 7.0
MotM i denne sæson: 0

Fantastisk indhop.


8.5
Anfield
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 9.3
MotM i denne sæson: 0

Et 7-tal for minut 1-95 og et rent 10-tal for minut 96-97.
8.5
Jürgen Klopp
Sæsongennemsnit: 7.6
Form (Seneste fem kampe): 8.2
MotM i denne sæson: 0

Ændrede kampen med sine udskiftninger, og hans løb til Allison var sæsonens ubestridte højdepunkt.
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned