KARAKTERER: CHELSEA (H)


  • FLERE STATISTIKKER


KARAKTERER: CHELSEA (H)

Skrevet af Redmen Family
Den 15. Apr. 2019

There's no 'I' in 'TEAM'. Det her Liverpool-mandskab er den bedste enhed jeg har set som fan af klubben og gårsdagens sejr over Chelsea markerede en af de største holdpræstationer. Alle de traumer, der skulle overvindes, presset udefra og Chelseas rutine og lyst til at dræbe kampen via spilstop - men intet kunne stoppe Klopps røde hær, der bare marcherede målrettet videre mod Premier League-guldet med en stensikker 2-0-sejr. What a time to be a Red. Her er en portion meget flotte karakterer til vores mandfolk af et fodboldhold, der blot bliver ved med at imponere.Karakterskala

UB
Ubedømt
1
Elendig

2
Dårlig

3
Utilstrækkelig
4
Bestået

5
Under middel

6
Middel
7
Over middel

8
God
9
Fremragende

10
Ekstraordinær


SE SPILLERSTATISTIK

STARTOPSTILLING:

8.5
Alisson Becker
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.9
MotM i denne sæson: 8

Har en tendens til at virke en smule nonchalant fra tid til anden, når han ikke har meget at lave. I går var han på plads da der var brug for det og holdt sit clean sheet nummer 18 i denne sæson - langt mere end nogen anden keeper i Premier League. Det peger i retning af en vidunderlig debutsæson for brasilianeren. 
9.5
Trent Alexander-Arnold
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 8.1
MotM i denne sæson: 2

Liverpools vel nok allermest undervurderede spiller. Han er 20 år og han drøner op og ned af kanten og har 7 oplæg til mål i denne sæson, hvilket kun er overgået af én forsvarsspiller i Premier League i denne sæson - nemlig Andy Robertson (9). Kritikken går ofte på, at han har mangler defensivt. Skal vi ikke efterhånden udrydde den myte? Han er en del af den bedste defensive enhed i Premier League og han lukker fuldkommen ned for ligaens mest formstærke offensivspiller i hovedparten af opgøret. Dertil kommer hans 16 bolderobringer, som var dobbelt så mange som nogen anden spiller på banen... Vidunderlig præstation. 
8.5
Joel Matip
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 8.4
MotM i denne sæson: 1

Ham har jeg været meget på nakken af, men selvom det ikke altid ser lige elegant ud, så lykkedes mange ting for Matip - også i går. Flere gode afspil fra bagkæden, især efter pausen. Kun enkelte koncentrationssvigt, hvor han efterlader Chelseas eneste våben, Eden Hazard, men ellers en solid præstation.
10
Virgil Van Dijk
Sæsongennemsnit: 7.8
Form (Seneste fem kampe): 8.5
MotM i denne sæson: 3

100% defensive luftdueller vundet 

100% tacklinger vundet

90% afleveringspræcision

5 bolderobringer 

5 clearinger

1 interception

1 assist

0 frispark begået 

 

Hvad er der efterhånden tilbage at sige? Den bedste forsvarsspiller jeg nogensinde har set. 
8
Andrew Robertson
Sæsongennemsnit: 7.4
Form (Seneste fem kampe): 7.9
MotM i denne sæson: 5

Evigt aktiv i begge ender af banen som altid og endda med en solid portion morbid humor, da han lige glider på egen banehalvdel i anden halvleg for at lukke "slippy"-bogen. 
9
Fabinho
Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste fem kampe): 7.7
MotM i denne sæson: 3

Var så usandsynligt vigtig i kampens indledning med sine præcise og aggressive indgreb, der stoppede flere Chelsea-omstillinger og lagde tonen for en kamp, hvor Liverpool blev dominerende. Han har virkelig fundet sin plads på det her Liverpool-mandskab og bliver kun bedre og bedre som tiden går.
9
Jordan Henderson
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 7.8
MotM i denne sæson: 4

Han er som forvandlet i sin nye rolle. En all action-præstation, som Steven Gerrard ville være stolt af, hvor Hendo både var aggressiv i genpresset, farlig i nedfaldet fra kanten af feltet og i oplæggerens rolle til 1-0-scoringen med et energisk løb og et indlæg af udsøgt kvalitet. Lad os ikke håbe, at skaden er alvorlig. Ham får vi brug for i sæsonens afsluttende fase. 
8
Naby Keita
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.8
MotM i denne sæson: 3

Falder stille og roligt ind på det her hold. Der er more to come, det er åbenlyst, men hans timing bliver bedre og bedre. Jeg var især vild med hans aktion i midten af anden halvleg, hvor han trækker tempoet ud af kampen med bolden ved fødderne efter en kaotisk periode. Han virker mere komfortabel ved at spille på det her mandskab end har gjort på noget tidligere tidspunkt. Han bliver en stjerne. 
10
Mohamed Salah - MAN OF THE MATCH
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 7.4
MotM i denne sæson: 8

Så meget modvind, så meget pres, så meget diskrimination. 

Men Mohamed Salah lukkede munden på alt og alle med en fantastisk præstation, som på mange måder opsummerede hans ydmyge person og kvalitet. Evigt aktiv i det defensive arbejde for holdet og så ellers bare med en raket af et mål ned mod The Kop, som ingen af os glemmer lige foreløbig. 

En af verdens bedste fodboldspillere. All hail The Egyptian King. 
9
Roberto Firmino
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 2

Arbejdsraseri, boldsikkerhed og kvalitet i de små rum. Roberto Firmino viste igen hvorfor han er uerstattelig for Klopps Liverpool i gårsdagens sejr. Giver aldrig forsvarsspillerne ro når de er på bolden og orkestrerer vores presspil fra forreste linie. Fornøjelse uden lige. 
9.5
Sadio Mané
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.5
MotM i denne sæson: 6

Jeg tager alle ord i mig jeg nogensinde har ytret i retning af Sadio Mané, hvor jeg har betvivlet hans kvalitet og niveau. Han har i denne forårssæson taget steppet up og må nu betragtes som blandt de bedste offensive spillere i verden. Slutproduktet er blevet langt bedre og bundniveauet er i den grad blevet hævet et par niveauer. Søndag aften lignede han en spiller, der gjorde hvad der passede ham i kampens sidste kvarter. Av, hvor er han god. 
SUBS:

7.5
Georginio Wijnaldum
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 3

Kom ind og tilførte straks energi og boldsikkerhed på et vigtigt tidspunkt i kampen. Lad os håbe, at Gini er klar til en stærk finish på sæsonen efter en lille pause de seneste kampe. 
7
James Milner
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 2

Kom ind efter 77 minutter og bidrog med et par aggressive indgreb og clearinger.
UB
Xherdan Shaqiri
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 6.6
MotM i denne sæson: 2

Kom ind i tillægstiden for Mo Salah. Dejligt endelig at få et gensyn med Big Shaq.


10
Jürgen Klopp
Sæsongennemsnit: 7.7

Fortsætter med Henderson i den fremskudte rolle på midten, vælger Matip over Lovren i det centrale forsvar og bevarer tiltroen til Naby Keïta. Alle beslutninger gav pote og ligeledes kom indskifterne ind og bidrog til sejren uden at vi som hold faldt i kadence.

 

Jürgen Klopp er perfekt for Liverpool Football Club - uagtet af hvordan det ender i denne sæson. Hvad han har gjort ved det her fodboldhold er monumentalt.
10
Anfield
Sæsongennemsnit: 7.3

Elektrisk, følelsesladet, vidunderligt!

(Endnu) en af de dage, hvor man ville ønske man stod der selv. Mere af det i sæsonens sidste to hjemmekampe i Premier League, tak. 
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned