BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
KLOPP TAKKER NEJ TIL ENGLAND-JOBBET

Redmen Family Køge

Køge
Bar slap A Nørregade 34 4600 køge


Kontaktperson(er)


Formand: Jacob Dahlin Nøddebo
5350 5471
Næstformand: Simon Kjærulff
2295 1001

Afdelingen på sociale medierNyt stamsted Bar Slap A Nørregade 34 4600 Køge
 
køb et klippekort til Bar Slap A med 11 klip for kun 200.- skal købes via formanden eller kasseren. På klippekortet bruger man 1 klip på en flaske sodavand/øl og 2 klip på en stort fadøl Alm eller Classic
 • Flere konkurrencer hen over sæsonen - præmier varianter
 • LOKALE SPONSORAFTALER
 • Sponsoraftale med EDC Poul Erik Bech. Står du og skal sælge din bolig og er du medlem af Redmen Family Køge, så kan du tage kontakt til EDC i Køge. Sælges din bolig, betaler EDC Poul Erik Bech 2.000.- tilbage til vores lokalafdeling. Kontakt Henrik Lauritsen 51358344 hos EDC Poul Erik Bech for spørgsmål.
 • Sponsoraftale med Gunner Due biler i Køge, Roskilde, Slagelse og St Heddinge. Hvis du eller en anden du kender skal ud og købe ny eller brugt bil og du køber hos Gunner Due biler, så sender Gunner Due biler 2000.- retur til Redmen Family Køge. Du får også ekstra rabat på reservedele og fordele ved service. Du skal blot nævne at du at er medlem af Redmen Family, ved samtale start. Spørg endelig hvis der er spørgsmål omkring vores sponsoraftaler.
 • Sponsoraftale Spar Nord Køge. HVis du overvejer at skifte bank, så kan du tage fat i Spar Nord Køge. Hvis du afholder et møde i banken, er du med i lodtrækningen af et gavekort til Fan Travel, som arrangere fodbold rejser. Så du kan med fordel tage fat i Spar Nord Køge og jeg er sikker på at de vil tage rigtig godt i mod dig.
 • Støt Redmen Family Køge, hver gang du tanker Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Redmen Family Køge, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

  Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

  Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

  Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Redmen Family Køge nu. Og så sørger de for at ændre det.

  Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

  Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

  Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

 • Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formand Jacob Dahlin Nøddebo på 53505471 eller jacob@redmenfamily.dkSome text some message..