Medlemmer af Redmen Family får store fordele – Se dem her
Next
STATS
Transfer Centre 

Family fordeleDigitalt medlemskort

Vi er glade for, at kunne præsentere vores smarte digitale medlemskort. Som medlem af Danmarks største fællesskab for røde fans, får du dit eget personlige digitale medlemskort, som du kan benytte til at indhente rabatter og tilgå eksklusive arrangementer. Dette kan både være rabatter på vores mange stamsteder, til vores landsdækkende arrangementer og meget mere.

20% rabat på merchandise

Via vores samarbejde med Sportmaster giver vi medlemmer 20% rabat på officielle Liverpool-trøjer og anden slags merchandise. I vores egen Family Shop giver vi ligeledes 20% rabat på merchandise.

Op til 20% på fodboldrejser

Vi er stolte af at arrangere en masse fede Liverpool-ture, i samarbejde med vores officielle rejsepartner, Travelsense.dk. Eksklusivt for alle medlemmer, vil der være helt op til 20% rabat på ture til Anfield og ud i Europa - og vi vil meget gerne have dig med!

10% til The Agger Foundation

Som medlem af Family, støtter du The Agger Foundation, med 10 % af medlemsprisen. Fonden kæmper for, at skabe bedre vilkår for udsatte børn og unge. Vi håber at vores unikke fællesskab kan bidrage til at skabe nye fællesskaber for børn og unge, der har det svært.

Rabat og kickback i din afdeling

Udover en masse besparelser, kan du som medlem af Redmen Family også deltage i en række fede sociale arrangementer i selskab med dine medfans uge efter uge. Vi har skabt et netværk af afdelinger under Redmen Family, med forskellige stamsteder der viser alle Liverpools kampe. Udover muligheden for, at donere 20 % af dit medlemskontingent til din lokale afdeling, er der ligeledes faste rabatter at hente, som medlem, mens der er grobund for, at nye venskaber og relationer kan skabes med dine medfans. Så kig forbi din lokale afdeling og nyd godt af de forskellige tilbud og bidrag til den fantastiske stemning!

Op til 70% på events

Som en del af medlemspakken, får du også rabat på en lang række af vores mange events. Vi holder forskellige events, store som små - og du kan som medlem spare penge på disse. Vi har eksempelvis afholdt nogle af Skandinaviens største Liverpool-events på både Østerbro Stadion & Gladsaxe Stadion med storskærmsvisning af Europa- & Champions League-finalen. Sidstnævnte to gange (2018 og 2019) og senest for mere end 4000 røde fans, da Liverpool løftede det sjette CL-trofæ i historien.

Adgang til vores Redmen Manager

Hos Redmen Family, har vi vores eget managerspil, som du som medlem får fri adgang til. Her kan du oprette dit eget 7-mands Liverpool hold, og spille mod andre medlemmer. Der er lækre præmier til de bedste hold, og der spilles en "sæson" hver halvsæson.

20% på egen øl

Som medlem (og hvis du er over 18 år) sparer du også 20% ved online bestilling af øl hos vores gode venner fra The YNWA Collection. Øllene er brygget til Redmen Family i samarbejde med Midtfyns Bryghus. I øjeblikket udsolgt!

Adgang til alle artikler

Hver uge udgiver vi vores egen podcast med navnet #Kopcast. Her inviterer vi forskellige Liverpool-fans ind og diskuterer aktuelle emner omkring vor elskede klub. Vi laver ligeledes faste videoindslag med forskellige analyser - både foran Taktiktavlen og med eksklusive interviews af kendte Liverpool-fans.

Plakater fra Buyarto

Nu kan medlemmer af Redmen Family få 20 procent rabat på lækre plakater fra Buyarto. Plakaterne fåes i flere forskellige størrelser og med flere forskellige Liverpool-inspirerede designs - og der vil løbende komme flere henad vejen. 


Bliv medlem
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan