BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE

 

Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Læs mere

MedlemsfordeleVIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
OPLEV EVENTS MED LIVERPOOL-LEGENDER PÅ DANSK GRUND
OPLEV EVENTS MED LIVERPOOL-LEGENDER PÅ DANSK GRUND
VIND VINTAGE LIVERPOOL-TRØJER - HVER MÅNED
VIND VINTAGE LIVERPOOL-TRØJER - HVER MÅNED
SPAR OP TIL 20 % PÅ DINE ANFIELD-REJSER
SPAR OP TIL 20 % PÅ DINE ANFIELD-REJSER
SPAR 10 PROCENT PÅ VINTAGE-TRØJER
SPAR 10 PROCENT PÅ VINTAGE-TRØJER
SPAR 20 % I REDMEN FAMILY SHOPPEN
SPAR 20 % I REDMEN FAMILY SHOPPEN
RABAT PÅ BOSS NIGHT
RABAT PÅ BOSS NIGHT
ET FÆLLESSKAB FOR HELE FAMILIEN
ET FÆLLESSKAB FOR HELE FAMILIEN
STORE FINALEARRANGEMENTER
STORE FINALEARRANGEMENTER
RABATTER I AFDELINGERNE
RABATTER I AFDELINGERNE
SPAR 25 % HOS THE BURGER CONCEPT
SPAR 25 % HOS THE BURGER CONCEPT
RABATTER & FORDELE I LIVERPOOL
RABATTER & FORDELE I LIVERPOOL
25 % AF MEDLEMSKRONERNE RETUR TIL DIN LOKALE AFDELING
25 % AF MEDLEMSKRONERNE RETUR TIL DIN LOKALE AFDELING


Bliv medlem


Redmen Family er Danmarks største Liverpool-fællesskab. Siden 2015 har vi samlet danske Liverpool-fans under én fane og med adskillige afdelinger fordelt over hele landet er vi tilstede nærmest uanset hvor du befinder dig.

Vi arbejder hver eneste dag for at det skal være sjovere at være Liverpool-fan og derfor har vi samlet en række fede fordele til medlemmer af fællesskabet. I stedet for at du hvert år skal have tilsendt et nyt lamineret plastickort, så har vi gjort medlemskortet digitalt. Så kan du altid fremvise dit digitale medlemskort på telefonen. Du kan tilgå det enten via browser eller gennem vores app, som både findes til Apple og Android.

Du kan blandt andre spare rigtig mange penge på vores store arrangementer, hvor vi inviterer til fest. Det uanset om vi viser Champions League-finalen på storskærm, som vi gjorde det i 2018 og 2019. Begge gange kiggede Suspekt forbi og satte endnu mere ild til en fantastisk rød folkefest.

Det kan også være til Boss Night som vi afholdte i efteråret 2019 og som snart kommer igen. Her havde vi den fantastiske Jamie Webster og hans Boss-hold forbi til en mindeværdig aften. Der var ikke mange der forlod festen uden at have hæse stemmer…

Foruden de nationale fester og store arrangementer har vi også, som før nævnt, vores lokale afdelinger. Her arbejder en masse ihærdige styregrupper uge efter uge for at arrangere visninger af Liverpools kampe og afholde fede fester. Tag forbi vores lokalafdelinger og deres stamsteder. Du kommer ikke til at fortryde det.

Men ét er alle festerne, fejringerne og alt det der i mellem. Noget andet er at du også kan blive klædt stærkt på - både når det kommer til Liverpools spillertrøjer, men også når det kommer til lækkert fanmerchandise. Her bliver dine indkøb 20 procent billigere når du handler i Redmen Family Shoppen og er medlem af Redmen Family.

Hver måned trækker vi også lod om lækre præmier i vores medlemslotteri. Her er der alt fra signerede trøjer til lækkert merchandise i puljen. Alt du skal gøre for at deltage er at trykke ‘deltag’ i vores app. Vi har allerede trukket lod om en signeret Virgil van Dijk-trøje, en signeret Luis Garcia-trøje og meget meget mere.

Vi elsker at rejse til Liverpool og se vores fantastiske fodboldhold i aktion. Fodboldrejser er ikke billige, men med vores rejsepartner har vi gjort det lettere at komme afsted. Kom med til Anfield, away og med ud i Europa og se Liverpool folde sig ud. Uanset om det er i Premier League eller i Champions League. Gennem vores rejsepartner har vi billetter der passer til lige præcis dit behov.

Der er også god grund til at blive medlem, hvis du elsker at nørde Liverpool. Vi udgiver eksklusivt indhold til medlemmer, foruden vores normale dækning. På den måde kan du blive endnu klogere på hvad der rører sig i klubben og forhåbentlig blive godt underholdt.

Vi har også vores helt eget managerspil, nemlig Redmen Manager. Her kan du dyste mod venner og bekendte ved at sætte dit helt eget Liverpool-hold. Dyst om æren eller sæt noget vildere på spil. Spillet er udelukkende for medlemmer, populært som aldrig før og har kørt i 3 sæsoner

Rabatter på spændende bøger om Liverpool kan vi også tilbyde. Uanset om de handler om hvordan Jürgen Klopps Mentality Monsters erobrede Europa eller om hvordan Jordan Henderson kunne løfte Premier League-trofæet, har vi en bog til dig. Skrevet på dansk af kyndige forfattere med vid, bid og en god portion humor.

Sidst, men ikke mindst er vi overordentlig stolte af at være samarbejdspartnere med The Agger Foundation, Daniel Aggers fond. Den fantastiske danske forsvarsspiller kæmper lige så meget for fællesskabet udenfor banen, som han gjorde inde på banen. Vi donerer 10 procent af alle medlemskronerne til fondens arbejde, der hjælper udsatte børn og unge. Dét er vi stolte af.

Nu har du læst lidt om hvad vi kan tilbyde gennem et medlemskab. Vi håber du har lyst til at være med.Bliv medlemSome text some message..