SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE

Diogo Jota scorer til 1-3

KARAKTERER

FULHAM (A)

Liverpool vendte tilbage til "winning ways" i Premier League med en 1-3-sejr ude mod Fulham.

Man of the Match: 3

Solid kamp af vores brasilianske keeper. Har et par stærke redninger i løbet af kampen, men må desværre se sig passeret i slutningen af første halvleg. Jeg er snart for alvor ved at savne et clean sheet i Premier League.

8

Trent Alexander-Arnold

Fansenes gns. karakter: 7.7
Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 1

Boom! Så er Trent vist tilbage med et brag. Fantastisk scoring direkte på frispark. En helt igennem stabil præstation igennem kampen både offensivt og defensivt uden stor slinger i valsen.

7

Jarell Quansah

Fansenes gns. karakter: 7.2
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 5.9
Man of the Match: 2

Endnu en god og stabil kamp af Quansah. Han holder en Muniz i storform fra det meste og er uden skyld i målet.

7

Virgil van Dijk

Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 10

Ligeledes som Quansah har VVD har stærk kamp, hvor Muniz blev markeret ud af banen. Og hvor er det også dejligt at se en bagkæde, som ikke kun spiller den fantasiløst rundt til hinanden, men faktisk søger afleveringerne frem i banen.

6.5

Andy Robertson

Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste 5 kampe): 6.3

Set i det brede perspektiv leverer Robertson en god præstation, men lidt ærgerligt, at han ikke formår at levere samme offensive energiniveau som de sidste par kampe. Lukker vores venstreside ned i næsten hele kampen, men selvom Robertson ikke kan klandres for målet, så er det hans side, hvor der forekommer kaos i de 10 minutter inden halvlegen.

6.5

Wataru Endo

Fansenes gns. karakter: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 5.6
Man of the Match: 0

Godt at se Endo tilbage til de mere kontrollerende præstationer. Han formår sammen med Elliott og Gravenberch at lukke Fulhams offensive midtbanekræfter - Iwobi og Pereira - ude kampen. Han har dog et par dumme boldtab i starten af kampen og bliver en smule for let overløbet, da Liverpool mister kontrol i slutningen af 1. halvleg.

7

Harvey Elliott

Fansenes gns. karakter: 7
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 6.5
Man of the Match: 4

Jeg har få ord for Elliott i dag. Tog sin chance og indkasserede en assist. Var god både offensivt og defensivt, men formåede aldrig selv at blive helt kampafgørende.

8.5

MOTM: Ryan Gravenberch

Fansenes gns. karakter: 7.3

En 2. halvleg i høj, høj klasse. Man har ofte snakket om Gravenberch som værende et potentielt fejlkøb, men i dag synes jeg, at han viser, hvilke kvaliteter han besidder. Krydrer en teknisk stærk kamp med Liverpools første scoring i åbent spil i næsten 4 kampe. Kan han bygge videre på denne kamp, så kan det stadig blive spændende med ham.

5.5

Luis Diaz

Fansenes gns. karakter: 6.9

Anonym indsats af Diaz i dag, som i Salahs fravær spillede på den modsatte kant af, hvad han plejer. Her havde han problemer med at komme for alvor ind i kampen.

8.5

Cody Gakpo

Fansenes gns. karakter: 7.9
Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 7.4

Gakpo er tilbage, og jeg er meget imponeret over arbejdsindsatsen i dag. Er sammen med Gravenberch vores to bedste spillere i kampen. Sikke en forvandling han har taget, siden han er kommet over på venstre kant. Det passer tydeligvis meget bedre til hans fodboldkvaliteter at kunne udfordre i duellerne på kanten. Leverer assisten til Jotas 1-3-scoring.

7.5

Diogo Jota

Fansenes gns. karakter: 7.5
Sæsongennemsnit: 6.5

Jota er tilbage, og hvor er det dog vigtigt. Liverpools knipskarpe afslutter gør det igen og krydrer en god kamp med et flot mål. Ellers er han afgørende i kombinationsspillet med Gakpo, hvor jeg synes, at de begge gjorde det svært for specielt Tosin i Fulhams centrale forsvar at følge med.

5

Darwin Nuñez

Fansenes gns. karakter: 5.7
Form (Seneste 5 kampe): 4.4

Spiller 20 minutters tid uden at gøre sig synderligt bemærket.

6

Alexis Mac Allister

Fansenes gns. karakter: 6.1
Form (Seneste 5 kampe): 5.4
Man of the Match: 7

Fint indhop af vores argentiner, som fastholder Liverpools kontrol på midtbanen.

5

Mohamed Salah

Fansenes gns. karakter: 5.5
Form (Seneste 5 kampe): 5.5

Så fedt at se Salahs bænket efter flere dårlige præstationer efter vores egypter. Og kampen, synes jeg, beviser, at det var den rigtige beslutning.

UB

Joe Gomez

Spiller 10 minutters tid, hvor det egentligt kun handlede om at kontrollere bolden.

UB

Dominik Szoboszlai

Form (Seneste 5 kampe): 5.2
Man of the Match: 8

Kort indhop til sidst uden at gøre specielt væsen af sig.

8

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste 5 kampe): 5

Jeg var en af de fans, der klappede over Klopps ændringer i startopstillingen. Salah og Nunez fortjent bænket og det var tydeligvis den rigtige beslutning. I store dele af kampen var det her hold totalt uigenkendeligt fra de seneste 3-4 kampes kedsomhed og mangel på kontrol og kreativitet. Får i pausen godt styr på den kaotiske periode de sidste 10 minutter af 1. halvleg. Taktisk god præstation.