BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
KLOPP TAKKER NEJ TIL ENGLAND-JOBBET

Sepp van den Berg
 
Foto: Getty Images ©

KRÆVER 20 MIO. PUND FOR VAN DEN BERG


Det bliver ikke billigt, hvis interesserede vil sikre sig Liverpools hollandske centerback Sepp van den Berg20 millioner pund. Så mange penge kræver Liverpool for Sepp van den Berg. Det skriver James Pearce for The Athletic.

Ifølge Pearce er det endnu for tidligt at sige om van den Berg skal skydes afsted, da man afventer Arne Slots vurdering af centerbacken, men én ting er sikker: Historien fra Pearce afkræfter samtidig den historie som tyske medier har kørt med for nyligt, hvor man skrev at Van den Berg skulle have haft en købsoption på blot 4,3 mio. pund indskrevet. Dette afviser kilder i Liverpool overfor Pearce.

Van den Berg kom til Liverpool i sommeren 2019 fra hollandske PEC Zwolle, hvor han blev en del Liverpools akademi. Herefter har han været udlejet til Preston North End, Schalke 04 og senest Mainz 05, hvor han under Bo Henriksens ledelse var med til at sikre overlevelse for Jürgen Klopps gamle klub.

Blandt de interesserede i Van den Berg rapporterer Pearce at der skulle være tale om Brentford, Southampton, Wolfsburg samt Ajax.

Van den Bergs nuværende kontrakt med Liverpool løber indtil sommeren 2026.

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..