Next
STATS
Transfer Centre 

Karakterer: BRIGHTON ((H))

Karakterer

 • Skrevet af Andreas Brøns Riise
  8 Måned(er) sidenDet lignede længe en stensikker storsejr, men i sidste ende måtte Liverpool nøjes med endnu en 2-1-sejr, da Brighton var på besøg lørdag aften.
Det her Liverpool-hold har simpelthen en mirakuløs evne til at afmåle kræfterne, så det lige præcis rækker til en 2-1 sejr over enhver given modstander. Lørdag var det Brighton, der løb ind i Jürgen Klopps mentality monsters, som startede et hektisk juleprogram på bedst mulige vis, nemlig ved at udbygge forspringet til Manchester City til 11 point.

Intet mindre end fænomenalt. Her er karaktererne fra opgøret.
Karakterer


 • UB
  UBEDØMT
 • 1
  Elendig

  2
  DÅRLIG

  3
  UTILSTRÆKKELIG

 • 4
  BESTÅET

  5
  Under middel

  6
  Middel

 • 7
  Over middel

  8
  God

 • 9
  Fremragende

  10
  EKSTRAORDINÆR
Spillerstatistik

 A Becker
4

A Becker

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 4.8
Man of the Match: 4


Der burde aldrig have været spænding om udfaldet af kampen, men Alisson sikrede med en af den slags blundere, som Pickford aldrig kunne drømme om, Brighton en livline. Skidt aktion af keeperen, der dog på den lyse side langt om længe kunne notere sig et cleansheet!


T A-Arnold
8

T A-Arnold

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.2
Man of the Match: 5


Hvis du tror, at jeg meget snart mister jordforbindelsen og udråber Trent til den bedste højreback, der nogensinde har betrådt en fodboldbane, så har du fuldstændig ret. To assist til en i forvejen spækket konto. Et unikt talent.


D Lovren
7

D Lovren

Sæsongennemsnit: 5.6
Form (Seneste 5 kampe): 2.5
Man of the Match: 1


Jeg passede for nylig en hund, som jeg var ved at kyle ud ad vinduet efter et par timer, fordi den konstant stod i vejen, trådte mig i haserne, løb op og ned ad væggene og generelt bare var pisseirriterende. Nogenlunde ligesådan tror jeg, Lovren havde det med Aaron Connolly lørdag eftermiddag.


V Van Dijk
9

MOTM: V Van Dijk

Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste 5 kampe): 5.3
Man of the Match: 6


Kampen bør gå ned i historiebøgerne som The van Dijk-Dunk Derby. Sikken præstation af de to forsvarsgeneraler. Hollænderen kom på scoringstavlen for første gang siden allerførste spilledag. To fremragende scoringer sikrer ham naturligvis titlen som MOTM. Next up: Balon d'Or?


A Robertson
7

A Robertson

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 1


Jeg er helt vild med, at han er begyndt at udfordre mere, selvom driblestilen er mere Abdul Sule end Ronaldinho. Slog et utal af de hurtige sideskift, som var altafgørende for at få Brighton ud af løbe. 106 boldberøringer. Ikke det store held med indlæggene.


J Henderson
6

J Henderson

Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste 5 kampe): 6.8
Man of the Match: 5


Vikarierede for Fabinho på den defensive midtbane med mikset succes. Drev bolden rigtig fint frem ved enkelte lejligheder, men var den helt store synder, da Liverpool-holdet havde meget svært ved at få greb om midtbanekampen i anden halvleg.


G Wijnaldum
5.5

G Wijnaldum

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 5.5
Man of the Match: 2


Endnu en halvusynlig præstation fra den hårdtarbejdende hollænder. Fik ikke sat en eneste tackling ind og formåede blot en enkelt bolderobring på 90 minutter. Jeg savner mere kontrol fra ham.


A O-Chamberlain
7

A O-Chamberlain

Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.8
Man of the Match: 1


Faldt lidt ud af kampen i perioder, men var alt i alt bedste spiller på midtbanen. Undervurderede sideskift, og var på en lidt bedre dag også kommet på scoringstavlen. Bør starte de fleste kampe i løbet af den næste måned.


M Salah
5

M Salah

Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste 5 kampe): 5.4
Man of the Match: 4


Fik lagt en fin bold til rette for Ox, men fik alt, alt, alt for lidt ud af så ofte at blive spillet i position til mand-mand-dueller med ligaens langsomste venstreback. Ligner ikke mand på 100 procent i øjeblikket.


R Firmino
5.5

R Firmino

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 6.7
Man of the Match: 6


Det må være en drøm at spille sammen med Firmino, hvis man forsøger at skille sig af med bolden. Brasilianeren kom dog meget, meget dybt efter kuglen i denne kamp, uden han fik det store ud af det. Tabte bolden for meget og virker træt.


S Mané
7

S Mané

Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste 5 kampe): 7.5
Man of the Match: 6


I guder, hvor er han god i øjeblikket. Jeg opgav at tælle, hvor mange gange han nærmest egenhændigt driblede Liverpool ud af Brighton-presset. Burde have belønnet en The Kop i topform med et mål i anden halvleg.


A Lallana
6

A Lallana

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 5.8
Man of the Match: 1


Arbejdede stenhårdt i slutfasen, hvor føringen bare skulle holdes hjem. Fik ikke gjort sig særlig bemærket med bolden.


D Origi
6

D Origi

Sæsongennemsnit: 6
Form (Seneste 5 kampe): 4.9
Man of the Match: 1


Kampen ændrede fuldstændig dynamik ved Alissons udvisning bare et par minutter efter Big Div kom på banen. Arbejdede hårdt men fik ikke det store ud af det.


Adrián
5

Adrián

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 5.6
Man of the Match: 2


Mignolet vs. David Luiz-flash back. Hårdt af Atkinson ikke at give ham tid til at komme tilbage i midten af målet at stå, inden fløjten lyder, men man spiller altså ikke med "jeg var ikke klar" på det niveau.


Jürgen Klopp
7

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste 5 kampe): 6.8


Makser i den grad ud på antal-point-vundet-divideret-med-kræfter-brugt-skalaen i øjeblikket, og det bliver guld værd, hvis Liverpool med en trup til den smalle side skal holde kadencen. Vi overlader dog også inden udvisningen alt for meget initiativ til Brighton i anden halvleg.


Anfield
10

Anfield

Sæsongennemsnit: 7.8
Form (Seneste 5 kampe): 7.5
TAGS  Flere nyheder

  Update
 • TOM HILL FORLÆNGER MED LIVERPOOL

  Det meddeler klubben på sin hjemmeside.
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM