Next
STATS
Transfer Centre 

Karakterer: BURNLEY (H)

Karakterer

 • Skrevet af Andreas Brøns Riise
  1 Måned(er) sidenLiverpool missede en oplagt mulighed for at komme tre point nærmere pointrekorden, da det kun blev til 1-1 mod Burnley på Anfield.
Så gik den ikke længere. 24 kampe i streg havde Liverpool vundet på Anfield, og Klopps tropper var dermed to kampe fra at gøre rent bord på hjemmebane i 2019/20-sæsonen. Men i stedet for den overbevisende sejr, som spillet egentlig berettigede til, udlignede Burnley på (CHOK!) en dødbold, og så måtte Liverpool nøjes med det ene point.

En del af æren skal naturligvis tilfalde supermanden Nick Pope i Burnley-målet, men Liverpool har primært egen uskarphed at takke for, at der i dag mangler otte i stedet for seks point for at slå pointrekorden i Premier League. Det vil sige, at der skal sejre i alle sæsonens resterende tre kampe til, hvis den rekord skal i hus.

Liverpool er dog stadig ubesejrede på Anfield i nu 58 kampe, mesterskabet er i hus, og næste generation i form af Neco Williams og Curtis Jones står på spring. Så helt skidt er humøret trods alt ikke denne søndag.
Karakterer


 • UB
  UBEDØMT
 • 1
  Elendig

  2
  DÅRLIG

  3
  UTILSTRÆKKELIG

 • 4
  BESTÅET

  5
  Under middel

  6
  Middel

 • 7
  Over middel

  8
  God

 • 9
  Fremragende

  10
  EKSTRAORDINÆR
Spillerstatistik

 A Becker
6

A Becker

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 4.8
Man of the Match: 4


Brasilianeren blev sat under massivt pres i feltet på gæsternes indlæg. Det skabte et par usikre momenter, men alt i alt klarede han sine opgaver fint. Chanceløs ved Burnleys scoring, selvom van Dijk nok vil mene, at han dækker sin side af målet.


N Williams
6

N Williams

Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 5.9
Man of the Match: 2


Lignede ikke en mand, der var få minutter fra at blive vist ud i sidste kamp. Der blev tacklet igennem – og også begået for mange unødvendige frispark mod et hold, der er notorisk farlige på dødbolde. Et par enkelte gode offensive momenter giver løfter om, at det kan blive rigtig godt for teenageren.


J Gomez
5

J Gomez

Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.5
Man of the Match: 1


Man kan tydeligt se, hvem der er Gomez’ store idol – nemlig manden, der spiller lige ved siden af ham. Hvor van Dijks arrogance er af den ærkesunde slags, nærmer Joe Gomez sig i øjeblikket det nonchelante i sit spil. Ikke en god periode for den unge midtstopper.


V Van Dijk
7

V Van Dijk

Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste 5 kampe): 5.3
Man of the Match: 6


Langs jorden var Burnleys angribere ikke i nærheden af at være et match for forsvarsgeneralen. På dødbolde formåede gæsterne dog at få sat ham under pres. En enkelt dårlig aflevering til den hårdtprøvede forsvarsmakker fik mig op i det røde felt. Ellers skabte van Dijk – som sædvanlig – primært ro.


A Robertson
8

A Robertson

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 1


Der findes gennemrutinerede målræve, der ville være stolte af det hovedstød. Havde medspillere og dommertrio været vågne, havde Robbo også tegnet sig for to assist. Klart den Liverpool-spiller med flest boldberøringer – mod slutningen af kampen var for få dog på den sidste tredjedel af banen.


Fabinho
8

MOTM: Fabinho

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.7
Man of the Match: 4


Fabinho som den frie mand på midtbanen kan gå hen og blive et rigtig farligt våben i Liverpools arsenal mod hold, der står dybt. Både mod Crystal Palace og her mod Burnley viste brasilianeren, at han er en komplet, moderne defensiv midtbanespiller, der både er stand til at finde og udnytte plads hele vejen fra egen til modstandernes forsvarskæde.


C Jones
7

C Jones

Nicklas Bendtner skulle efter sigende have scoret 11 i en selvtillidstest i Arsenal – på en skala fra 1 til 10. Den test ville Curtis Jones ace til et 13-tal. Søgte konstant at blive involveret – men ville også rigtig gerne de svære løsninger og forsøg på at afgøre tingene på egen hånd. Bringer noget af den uforudsigelighed og flair, som midtbanen til tider skriger på.


G Wijnaldum
5

G Wijnaldum

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 5.5
Man of the Match: 2


Gini er den spiller i Premier League, der er lykkedes med flest afleveringer under pres i denne sæson. Han taber stort set aldrig bolden – heller ikke i denne kamp. Men lige meget hvor meget jeg minder mig selv om, at det meste af hans værdifulde arbejde er usynligt, så kan jeg ikke slippe tanken, at han bør sætte større aftryk på denne type kampe.


M Salah
5

M Salah

Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste 5 kampe): 5.4
Man of the Match: 4


Jeg er helt med på, at Nick Popes arme er fire meter lange, og at han kan nå alle målstolperne uden at bevæge sig. Men en Salah på jagt efter sin tredje gyldne støvle i streg burde have scoret mindst ét mål og lukket og slukket kampen. Det er den evige diskussion: Skal man straffes for at misse chancerne eller belønnes for at nå frem til dem? Jeg vælger at være hård, da det ender med at koste så dyrt, at skarpheden manglede hos egypteren.


R Firmino
6

R Firmino

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 6.7
Man of the Match: 6


Det var stolpe up for Firmino, der nærmer sig noget af en rekord: En hel sæson som 9’er på et mesterhold uden at score på hjemmebane. Med seks key passes var han den spiller, der var bedst til at sætte holdkammeraterne i scene. I første halvleg var han uhyggeligt god til at linke spillet. Faldt mærkbart i niveau efter pausen.


S Mané
7

S Mané

Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste 5 kampe): 7.5
Man of the Match: 6


Senegaleseren var eminent til at finde rum i en yderst veldisciplineret Burnley-defensiv, og var klart Liverpools bedste til at skabe chancerne. Burde nok også have scoret en enkelt. Løber i to af den slags offsides, hvor det ligner, han ikke er klar over, at reglen eksisterer.


T A-Arnold
6

T A-Arnold

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.2
Man of the Match: 5


Kom på banen efter Burnleys scoring og gik straks på jagt efter det afgørende moment. Testede Nick Pope med et hårdt langskud og fik smidt fire indlæg i feltet med en vis kvalitet.


N Keita
6

N Keita

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 1


Kom ligeledes på banen de sidste 20 minutter, hvor Liverpool jagtede sejrsmålet. Fik dog aldrig rigtig sat aftryk på kampen. Det ligner ganske enkelt ikke, at han kunne miste bolden, om han så aktivt prøvede på det, i øjeblikket.


A O-Chamberlain
UB

A O-Chamberlain

Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.8
Man of the Match: 1
Jürgen Klopp
7

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste 5 kampe): 6.8


Er uden anføreren og vælger at sparre holdets assistkonge. Sender to teenagere på banen fra start i stedet, og Liverpool bør vinde kampen overbevisende. Intensiteten synes jeg ikke, der kan sættes en finger på. Var forståeligt frustreret over den manglende skarphed efter kampen, men den må spillerne – trods alt – tage på deres kappe. Kunne muligvis have sendt Minamino eller Origi på banen i jagten på sejrsmålet, men ingen af de tos seneste præstationer tyder på stor målform.


Anfield
UB

Anfield

Sæsongennemsnit: 7.8
Form (Seneste 5 kampe): 7.5
TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM