Next
STATS
Transfer Centre 
Dejan Lovren er kommet i modvind

LOVREN I MODVIND EFTER CORONAKONSPIRATIONER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenDejan Lovren er kommet i mediernes søgelys efter en række Instagram-opslag. Årsag: Han er hoppet på konspirationsteoretikernes vogn.
Liverpools Dejan Lovren har åbenlyst bakket op om en række konspirationsteorier- og teoretikere på sin Instagram. 

Nu har adskillige medier opdaget kroatens opsigtsvækkende udmeldinger, hvor han blandt andet støtter op om konspirationsteoretikeren David Icke og samtidig skyder mod Bill Gates. I flere uger har mange konspirationsteoretikere og deres tilhængere  anklaget Bill Gates for at udnytte eller sågar stå bag coronavirussen, så han kan tjene penge på vaccinen mod den.

En teori som Dejan Lovren helt åbenlyst har bakket op om på sin Instagram-profil. Her ses en kommentar som Lovren har postet til et af Bill Gates opslag, der omhandler coronavirussen.

 

Men Lovrens opsigtsvækkende støtte til Bill Gates-bashingen stopper ikke her. Her ses et opslag hvor Lovren kommenterer med en klassisk 'bede'-emoji. Teksten på billedet siger (direkte oversat): Din krop, mit valg. Altså en fordrejning af den normale talemåde 'Min krop, mit valg'.

Og sidst, men ikke mindst, har Lovren aktivt promoveret et interview som David Icke skulle medvirke i. Dette gjorde Lovren i flere Instagram Stories. Her er en af disse:

Der er altså ingen tvivl om Lovren støtter op om disse konspirationsteorier samt teoretikerne bag. Heriblandt David Icke, der både er blevet bandlyst fra Facebook og YouTube for at sprede misinformation. Icke har blandt andet hævdet at COVID-19 spredes via 5G-telefonmaster og at en jødisk gruppe skulle stå bag coronaen. 

Afsløringerne af Lovrens ageren og opbakning til Icke med flere, har vakt vrede flere steder på de sociale medier, hvor adskillige Liverpool-fans ikke er tilfredse med kroatens opførsel.

Det er endnu uvist hvordan klubben forholder sig til Lovrens udmeldinger.

 

 

TAGS   dejan lovren   coronavirus  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM