BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
LIVERPOOL FORHANDLER OM SLOT

Thiago Alcantara
 
Foto: Getty Images ©

THE FIRST TIME I SAW YOU, I KNEW IT WAS LOVE


Thiago Alcantara debuterede søndag for Liverpool på Stamford Bridge. Han trådte ind for kaptajn Jordan Henderson i anden halvleg - og han lignede bestemt ikke en, der var stødt til truppen 48 timer forinden. Klasse fornægter sig ikke og spanierens klasse bliver vi uden tvivl rigtig, rigtig glade for i de kommende fire år.



Sikke en weekend. 3 point på "broen" og to nye signings i Diogo Jota og Thiago Alcantara, der begge lukker huller, som bredt i fanskaren har været beskrevet som topprioriteter denne sommer (eller dette efterår). Thiago bringer fantasi, kreativitet og et pasningsspil i absolut verdensklasse, som kan åbne op for de lavtstående kæder hos modstanderen, noget vi, til tider, har savnet siden salget af Philippe Coutinho. Jota bringer fart, alsidighed og 'cover' for fronttrioen, ligesom hans erfaring fra Premier League og en alder på bare 23, gør ham til en mand, der kan vokse yderligere som årene går. 

 

Men lad os tale lidt om Thiago og hans debut. Ingen tvivl om at det var langt fra perfekt. Thiago ankom til Liverpool fredag og har kun haft 8 dages ferie, efter CL-triumfen med Bayern München, men som nævnt indledningsvis, så fornægter klasse sig bare ikke. 

 

 

Aldrig bange for at modtage bolden og glad for både at aflevere kort, langt og dybt. Thiago var fra første sekund the centre of attention og tog gerne dirigentstokken i pasningsspillet.

 

Bevares, det var en fantastisk situation for ham. En mand i overtal og med masser af mulighed for possession, men det klikkede bare med hans tilstedeværelse og Liverpool havde udtrykket af et dominerende tophold med Thiago i centrum. Det var vigtigt - nu er de første procenter af presset nemlig taget af (ikke at jeg har indtrykket af at Thiago er påvirket af den slags) og nu er der arbejdsro. Og arbejde skal der til, fordi det var tydeligt at han især i presspillet skal tunes ind i Liverpools stil og have det på rygraden før det rigtigt bliver godt. Der var et par momenter med placeringsvanskeligheder, et begået straffespark og småfejl uden bolden, men det kommer. Det er jeg slet ikke i tvivl om. 

 

Alt jeg kan mærke denne her mandag er bare at det føles rigtigt. Jeg er småforelsket i vores nye nummer 6 - og på anlægget kører 'Cuba' med The Gibson Brothers. For dem der tænker "hvorfor det?" - så se med nedenfor. Go' mandag! 

 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..