Next
STATS
Transfer Centre 

WENGER MED ROS: SMÅ GLIMT AF MESSI I SALAH

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenArsene Wenger er meget imponeret over Mohamed Salahs udvikling og mener at der er små glimt af Messi i egypterens spil.
Den tidligere Arsenal-manager og velsagtens legende, Arsene Wenger, er fuld af lovord når snakken falder på Mohamed Salah.

I en samtale bragt på beIN Sports, hvor Wenger sad med Jürgen Klopp, siger franskmanden ligefrem at man kan ane små glimt af Messi i egypterens spil.

“Jeg kan godt lide hans udvikling. Fordi mod Monterrey agerede han som playmaker. Han skabte chancer i boksen der var exceptionelle. Der var glimt af Messi hos ham og jeg kan godt lide når en spiller der scorer mange mål også bliver ham der kan kreere assists."

“Det er en komplet spillet. Det er det vi alle beundrer og det vi ønsker fra vores spillere" siger Wenger.

I interviewet med Arsene Wenger og Jürgen Klopp, fortæller Klopp dog også at den egyptiske verdensstjerne løber rundt med noget af et pres på sine skuldre.

“Stadionet var virkelig højlydt da Mo kom på skærmen. Jeg kunne ikke tænke mig at være i hans sted med al den opmærksomhed rettet mod mig konstant, ved hver boldberøring." 

"Han håndterer presset rigtig godt, men glem ikke at han er en helt normal person og han også skal have lov til at slappe af engang imellem." 

TAGS   mohamed salah   ARSENE WENGER   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM