BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
KLOPP TAKKER NEJ TIL ENGLAND-JOBBET

Vores afdelinger

Events

Find din afdeling og find ud af hvor Redmen Family ser Liverpools kampe i nærheden af dig. Du kan ligeledes holde dig up to date med hyggelige røde arrangementer og fester, samt hvilke fordele du kan opnå som medlem af Redmen Family på de forskellige stamsteder. Du kan støtte din afdeling med 20 % af prisen på medlemskab, når du melder dig ind. Med hjælpen fra medlemmerne vokser den røde familie herhjemme og de lokale fællesskaber kan sørge for at pynte op til kampene og arrangere endnu flere fede sociale tiltag i fremtiden. Husk, at du opnår din rabat på drikkevarer og lignende på de forskellige stamsteder ved fremvisning af dit digitale medlemskort.

Afdelinger i Redmen Family

Vi har afdelinger i hele landet, hvor du kan blive en del af og opleve den gode Liverpool-stemning. Og vi opfordrer dig på det kraftigste til at tjekke flere af vores Liverpool-afdelinger ud end kun den, der er tættest på dig. Det styrker vores landsdækkende fællesskab, og det giver dig nye oplevelser og bekendtskaber. Tjek vores eventliste og bestem dig for, hvornår du skal prøve at kigge forbi en af vores andre afdelinger til rød fest og dermed besøge en anden afdeling end den, du sædvanligvis besøger.

Den lokale tilknytning til sin nærmeste Liverpool-afdeling er selvfølgelig også af stor vigtighed. Det er her, at du er en af de faste supportere, og det er her, at du har dine tætte bekendtskaber. Det anerkender og støtter vi fuldt ud. Det er derfor, at du kan støtte din afdeling med 20 % af prisen på dit medlemskab, når du melder dig ind. Din lokale afdeling giver dig så til gengæld faste rabatter, fantastisk stemning og fede sociale arrangementer – og alle Liverpools kampe bliver selvfølgelig vist på skærmen.

Er du ikke allerede medlem og en fast bestanddel af dit lokale Liverpool-fællesskab? Så meld dig ind med det samme og nyd godt af de mange fordele.

 
Some text some message..