YNWA

Historie om Liverpool FC

Liverpools historie er både smuk og dyster med utrolige sejrsstimer igennem 70erne og 80erne til tragiske ulykker i både 85 og 89. Det er en klub, hvor danske fodboldspillere har sat markante aftryk og det er en klub med imponerende rekorder. Det er en klub med en unik historie om den traditionsrige hjemmebane, Anfield og helt overskyggende er det en klub, hvor fællesskabet vægter højest: You’ll Never Walk Alone (YNWA).

Klik dig ind på det emne, som du vil vide mere om, og lær om alt det, der gør Liverpool til den storslåede fodboldklub, den er i dag. Læs bl.a. om, hvordan Anfield ofte er genstand for tilbagevendende diskussion i rivaliseringen mellem Liverpool og Everton. Du danner dig også nemt et overblik over Liverpools imponerende trofævæg og hvis du ikke er bekendt med Hillsborough- eller Heysel-tragedien, så anbefales det, at du afsætter tid til at sætte dig ind i disse ulykker. Det er vigtige elementer i Liverpools historie og en vigtig del at få med for at forstå Liverpool FC som helhed.

Hvis du trænger til at få genopfrisket din danske nationalstolthed, så giv lige oversigten over danskere i Liverpool FC et kig – måske du slet ikke vidste, at listen rakte langt ud over Agger og Mølby. En af de emner, der altid er sjove at kigge på, er de interne klubrekorder. Her finder du mest vindende managers, mest scorende spillere, de dyreste indkøb/salg og meget mere.

Liverpool FC er en traditionsrig klub med en lang historie, men der bliver også jævnligt skrevet nye kapitler til. Hvis du vil følge klubbens udvikling på tætteste hold, så opfordrer vi dig til at blive medlem af vores fanfællesskab, hvor du får en lang række af fordele. Se alle Family Fordelene her og meld dig hurtigt og billigt ind i Redmen Family.
Some text some message..