BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE

 

Curtis Jones, Harvey Elliott
 
Foto: Getty Images ©

JOURNALIST: TRE TEENAGERE FORVENTES STØRRE ROLLER I 2020/21


Både Neco Williams, Curtis Jones og Harvey Elliott forventes at træde ind i mere fremtrædende roller, når fodbolden igen er tilbage, mener den anerkendte Liverpool-korrespondent fra London Evening Standard, David Lynch.



Ifølge Lynch kommer coronakrisen til at ramme flere klubber hårdt. Liverpool står dog stærkt økonomisk sammenlignet med mange andre PL-klubber, ifølge journalisten, men man forventes ikke at sprænge banken, når transfervinduet åbner på et tidspunkt. 

 

I stedet har man fokus på at forfremme flere af klubbens unge og lovende spillere og integrere dem yderligere i førsteholdssetuppet. 

 

Walisiske Neco Williams (19) forventes for eksempel at træde fast ind i rollen som backup på højreback for Trent Alexander-Arnold. Jürgen Klopp har ikke planer om at gå på markedet efter en backup, efter at have set Williams bevise sig selv ved flere lejligheder i cup-turneringerne. 

 

Curtis Jones (19), der i den grad trådte ind i de voksnes rækker med det matchvindende mål i Merseyside derbyet i januar, forventes at gå endnu flere førsteholdsminutter i møde, når klubben efter alt at dømme vinker farvel til Adam Lallana på en fri transfer. Scouseren har længe før målet mod Everton været en spiller, som trænerstaben har haft høje tanker om. 

 

Sidst, men ikke mindst, så er Harvey Elliott, der blot fyldte 17 år i sidste måned, en spiller, der ligeledes imponerer Klopp og co. - og med en mulig Shaqiri-afgang denne sommer, kan der bliver en større plads til ham i 2020/21, vurderer Lynch. 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..