Next
STATS
Transfer Centre 
Curtis jones shrewsbury

JOURNALIST: TRE TEENAGERE FORVENTES STØRRE ROLLER I 2020/21

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    3 Måned(er) sidenBåde Neco Williams, Curtis Jones og Harvey Elliott forventes at træde ind i mere fremtrædende roller, når fodbolden igen er tilbage, mener den anerkendte Liverpool-korrespondent fra London Evening Standard, David Lynch.
Ifølge Lynch kommer coronakrisen til at ramme flere klubber hårdt. Liverpool står dog stærkt økonomisk sammenlignet med mange andre PL-klubber, ifølge journalisten, men man forventes ikke at sprænge banken, når transfervinduet åbner på et tidspunkt. 

 

I stedet har man fokus på at forfremme flere af klubbens unge og lovende spillere og integrere dem yderligere i førsteholdssetuppet. 

 

Walisiske Neco Williams (19) forventes for eksempel at træde fast ind i rollen som backup på højreback for Trent Alexander-Arnold. Jürgen Klopp har ikke planer om at gå på markedet efter en backup, efter at have set Williams bevise sig selv ved flere lejligheder i cup-turneringerne. 

 

Curtis Jones (19), der i den grad trådte ind i de voksnes rækker med det matchvindende mål i Merseyside derbyet i januar, forventes at gå endnu flere førsteholdsminutter i møde, når klubben efter alt at dømme vinker farvel til Adam Lallana på en fri transfer. Scouseren har længe før målet mod Everton været en spiller, som trænerstaben har haft høje tanker om. 

 

Sidst, men ikke mindst, så er Harvey Elliott, der blot fyldte 17 år i sidste måned, en spiller, der ligeledes imponerer Klopp og co. - og med en mulig Shaqiri-afgang denne sommer, kan der bliver en større plads til ham i 2020/21, vurderer Lynch. 

TAGS   curtis jones   neco williams   harvey elliott  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM