BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE

 

Premier League
 
Foto: Getty Images ©

KLUBBEN HAR FÅET GRØNT LYS: SPILLERFAMILIER VELKOMNE TIL TROFÆLØFT


Ifølge adskillige medier har klubben fået grønt lys til at invitere spillernes familier til trofæløft på Anfield



Onsdag aften sker det som mange har ventet i adskillige år på: Liverpool løfter mesterskabstrofæet for første gang i 30 år.

Og nu kan spillerne se frem til en ekstra speciel aften. Klubben har nemlig fået grønt lys fra de relevante myndigheder og instanser til at spillernes familier må komme ind og se med. Hele 300 mennesker er blevet tilladt på Anfield denne specielle aften.

Der bliver dog ikke noget med fælleskram eller lignende, da der er strenge regler for hvordan familierne skal opføre sig, så snart de er kommet indenfor på Anfield.

Hver gruppe af familie skal holde sig to meter fra alle andre end hinanden ligesom at der skal bæres mundbind på stadion. Til gengæld får spillerne nu mulighed for at dele det fantastiske øjeblik med dem, der har måttet lide afsavn og få tingene til at køre rundt på hjemmefronten.

Men selvom at der fejres inde på selve stadion, så er det stadig klubbens klare melding, at der ikke kommer til at foregå noget udenfor stadion.

Det gør Liverpools direktør, Peter Moore, ganske klart i en udtalelse:

“Vores højeste prioritet er fortsat folks helbred og velbefindende. Det gælder det lokabeboerne, såvel som fans. Vi ved at det, i disse udfordrende tider, bringer glæde til fans at vinde Premier League, men det er vigtigt at vi alle bakker op om byens retningslinjer for at holde Liverpool sikker. Præsentationen af Premier League-trofæet kommer til at ske inde på selve stadion og - i modsætning til forskellige meldinger - kommer der ikke til at ske noget udenfor stadion. Når tiden er den rette vil vi alle samles for at fejre, men lige nu beder vi fans om at holde sig selv og deres familier i sikkerhed, ved at fejre hjemme."

Trofæløftet kommer til at finde sted umiddelbart efter slutfløjtet, når Chelsea kommer på besøg onsdag aften.

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..