Kontakt Redmen Family her og se de ansvarlige bag fællesskabet
Next
STATS
Transfer Centre 

KontaktKONTAKTFORMULAR


Dit fulde navn:


Din e-mail:


Emne:


Vi har lavet en side til de spørgsmål vi oftest bliver spurgt om. Den kan du finde ved at klikke her.


Din besked:Redmen Family er Danmarks største uafhængige fællesskab for Liverpool fans med mere end 28.000 følgere på Facebook og med medlemmer fordelt over hele landet.

Vi er blandt andet repræsenteret med selvstændige afdelinger i Aarhus, Aalborg, Randers, Herning, Silkeborg, Esbjerg, Kolding, Fredericia, Haderslev, Odense, Vordingborg, Køge, Næstved, Jægerspris, Helsingør, Svendborg og København - og flere familie-medlemmer er på vej.

Vores mål har fra starten været at gøre vilkårene for Liverpool-fans i Danmark endnu bedre og meget sjovere. Dette gælder både i forhold til vores daglige og omfattende nyhedsdækning af verdens smukkeste klub men også i forhold til sociale arrangementer – lokalt og nationalt. 

I kraft af vores store medlemsskare, som vi har opbygget siden vi gik i luften i 2015, kan vi derfor også tilbyde jer en masse meget fordelagtige tilbud på både merchandise, rejser til Liverpool og en masse andet. Få det fulde overblik over fordelspakken her!

Det er også alle jer medlemmer, der har det gjort det muligt, at vi har kunne samle et meget kompetent skribent-team, som flere gange ugentligt leverer aktuelle artikler, samt nedtakt og optakt i forbindelse med Liverpools kampe.

Derudover udsender vi ugentligt i sæsonen – og ca. 40 gange om året - vores populære #KopCast (Liverpool radio), hvor vi nørder alt i omkring Liverpool som klub og by og vender aktuelle emner. Vi udgiver også vores månedlige show, Liverpool Showet, som er vores videoformat, der har fokus på større emner, taktiske analyser og vores sociale platform her i Danmark. 

Vi støtter både op om godtgørende formål i DK og lokalt i Liverpool - og det er du også med til at bidrage til som medlem. Foruden de 20 % af medlemskronerne, der sendes tilbage til din lokale afdelingskasse, så der kan holdes lokale fester og sociale arrangementer, går 10 % af medlemskronerne til Daniel Aggers fond, The Agger Foundation, og fondens arbejde for bedre vilkår til udsatte børn og unge. Derudover samler vi gennem vores årlige indsamling, Christmas Charity, ind til North Liverpool Foodbank, som hjælper fattige i Liverpool til at få mad på bordet.

Alt dette og meget mere kan du blive en del af ved at melde dig ind i Danmarks største Liverpool familie, Redmen Family fra kun 25,- pr, md.

Ved indmeldelse deltager du desuden automatisk i en masse lodtrækninger om en masse fede præmier, deriblandt årlige rejser til Anfield. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i familien og ønsker alle Reds en rigtig go’ sæson!
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM