Kontakt Redmen Family her og se de ansvarlige bag fællesskabet
Next
STATS
Transfer Centre 

Kontakt

Redmen Family er Danmarks største uafhængige fællesskab for Liverpool fans med næsten 26.000 følgere på Facebook og med medlemmer fordelt over hele landet.

Vi er blandt andet repræsenteret med selvstændige afdelinger i Aalborg, Randers, Herning, Silkeborg, Esbjerg, Kolding, Fredericia, Haderslev, Odense, Vordingborg, Køge, Næstved, Jægerspris, Helsingør og København - og flere familie-medlemmer er på vej.

Vores mål har fra starten været at gøre vilkårene for Liverpool-fans i Danmark endnu bedre og meget sjovere. Dette gælder både i forhold til vores daglige og omfattende nyhedsdækning af verdens smukkeste klub men også i forhold til sociale arrangementer – lokalt og nationalt.

I kraft af vores store medlemsskare, som vi har opbygget siden vi gik i luften i 2015, kan vi derfor også tilbyde jer en masse meget fordelagtige tilbud på både rejser, merchandise og Golden Sky (egen Liverpool øl) samt særdeles gode rabatter på de forskellige pubber rundt omkring i landet blandt meget andet. Jo flere medlemmer jo bedre aftaler kan vi lave på jeres vegne!

Det er også alle jer medlemmer, der har det gjort det muligt, at vi har kunne samle et meget kompetent skribent-team, som flere gange ugentligt leverer aktuelle artikler, samt nedtakt og optakt i forbindelse med Liverpools kampe.

Derudover udsender vi ugentligt i sæsonen – og ca. 40 gange om året - vores populære #KopCast (Liverpool radio), hvor vi inviterer kendte og semikendte gæster i studiet for at nørde Liverpool og gå i dybden med alt muligt, der omhandler Liverpool.

Alt dette og meget mere kan du blive en del af ved at melde dig ind i Danmarks største Liverpool familie, Redmen Family fra kun 25,- pr, md.

Ved indmeldelse deltager du desuden automatisk i en masse lodtrækninger om en masse fede præmier deriblandt 2 årlige rejser til Liverpool.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i familien og ønsker alle Reds en rigtig go’ sæson!
HOLDET BAG

KONTAKT


Dit fulde navn:


Din e-mail:


Emne:


Din besked:Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM