BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE

 

DAGLIG LEDELSE


Clark James
Daglig leder
 
Daniel Sichlau
Producer
 
Andreas Brøns Riise
Chefredaktør
 


SOCIALT


Jacob Nøddebo
Afdelingsansvarlig
Sjælland & Øst
 
Thomas Carlsen
Afdelingsansvarlig
Fyn/Jylland & Vest
 


ØVRIGE


Malthe Pedersen
Medlemskab & Support
 
Jesper Dejlov Andersen
Shoppen
 
Jonathan Witt
Rejser
 


Kontakt os


Dit fulde navn

Din e-mail


EmneVi har lavet en side til de spørgsmål vi oftest bliver spurgt om. Den kan du finde ved at klikke her.


Din besked til os


Redmen Family er Danmarks største uafhængige fællesskab for Liverpool fans med mere end 40.000 følgere på Facebook, Instagram & Twitter og med medlemmer fordelt over hele landet.

Vi er blandt andet repræsenteret med afdelinger i Aarhus, Aalborg, Randers, Herning, Vejle, Slagelse, Silkeborg, Esbjerg, Kolding, Fredericia, Haderslev, Odense, Vordingborg, Køge, Næstved, Jægerspris, Helsingør, Svendborg og København - og flere familie-medlemmer er på vej.

Vores mål har fra starten været at gøre vilkårene for Liverpool-fans i Danmark endnu bedre og meget sjovere. Dette gælder både i forhold til vores daglige og omfattende nyhedsdækning af verdens smukkeste klub men også i forhold til sociale arrangementer – lokalt og nationalt. 

I kraft af vores store medlemsskare, som vi har opbygget siden vi gik i luften i 2015, kan vi derfor også tilbyde jer en masse meget fordelagtige tilbud på både merchandise, rejser til Liverpool og en masse andet. Få det fulde overblik over fordelspakken her!

Det er også alle jer medlemmer, der har det gjort det muligt, at vi har kunne samle et meget kompetent skribent-team, som flere gange ugentligt leverer aktuelle artikler, samt nedtakt og optakt i forbindelse med Liverpools kampe.

Derudover udsender vi ugentligt i sæsonen – og ca. 80 gange om året - vores podcast-udsendelser, Koptalk & Kopcast, hvor vi nørder alt i omkring Liverpool som klub og by og vender aktuelle emner.

Vi støtter både op om godtgørende formål i DK og lokalt i Liverpool - og det er du også med til at bidrage til som medlem. Foruden de 20 % af medlemskronerne, der sendes tilbage til din lokale afdelingskasse, så der kan holdes lokale fester og sociale arrangementer, samler vi også ind gennem vores årlige indsamling, Christmas Charity, til lokale og godtgørende formål i Liverpool, som hjælper udsatte i Liverpool til at få en bedre hverdag. Vi har både samlet ind til North Liverpool Foodbank og Alder Hey Children's Hospital tidligere.

Alt dette og meget mere kan du blive en del af ved at melde dig ind i Danmarks største Liverpool familie, Redmen Family fra kun 25,- pr, md.

Ved indmeldelse deltager du desuden automatisk i en masse lodtrækninger om en masse fede præmier, deriblandt månedlige billetter og/eller ture til Anfield. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i familien og ønsker alle Reds en rigtig go’ sæson!
Some text some message..