BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE

 

Nyheder

De nyheder om Liverpool, som Redmen Family udgiver her på siden, er altid skrevet af vores kompetente skribent-team, som består af forskellige Liverpool-ildsjæle. Her finder du aktuelle nyheder og artikler; og du finder optakt og nedtakt til Liverpools kampe. Ambitionen er, at vi altid vil levere Liverpool-nyheder, der er dybdegående og værd at afsætte tid til i en ellers konstant mediestrøm.

Du finder blandt andet podcast-udsendelser, karakterer efter kampe, specifikke analyser og meget mere. Hos Redmen Family bringer vi også de seneste nyheder og vi har høje redaktionelle krav.

En fast del af vores Liverpool-dækning er vores ugentlige podcast, Kopcast. Podcast-udsendelserne er for alle, der ikke kan få nok af LFC. Det er Liverpool på lyd - og vi laver mere end 80 årlige udsendelser.

Med Redmen Family har du altid de bedste og seneste Liverpool-nyheder lige ved hånden. Download vores app til iOS & Android. Følg os på Facebook. Eller tjek jævnligt ind på hjemmesiden. LFC-nyheder, når du vil, hvor du vil. Men også om, hvad du vil: Vi har lavet en smart filtreringsfunktion, så du udelukkende kan finde de vinkler, der interesserer dig. Vælg mellem alt indhold, artikler eller podcast. I vores artikelarkiv finder du den viden, der for alvor bringer dig tæt på Liverpool. Via baren i bunden af siden finder du seneste Liverpool-nyt og podcast er lig Kopcast & Koptalk.

Hvis du har kommentarer eller forslag til vores nyhedssektion, så er du altid velkommen til at kontakte os.


Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Some text some message..