YNWA

Vores eventsVi har altid et spændende udvalg af fede events og begivenheder i Redmen Family. Du finder altid Matchday-events i vores afdelinger rundt i Danmark. Derudover kan du stort set også altid se frem til den næste store fest, hvor stemningen altid er i top – og selvfølgelig også med alle de andre ingredienser, der hører sig en god fest til. Til vores fester – uanset om det er sommer, vinter, forår eller efterår – deltager vores medlemmer fra hele landet, og de er en lige stor succes, i forskellig skala, hver gang. Selvom vi opfordrer alle, der holder med Liverpool til at blive medlem af familien, fordi det nærmest ikke kan betale sig at lade være, så vil du ofte se, at det også er muligt for ikke-medlemmer at deltage i mange af arrangementerne. Ikke-medlemmer er også hjerteligt velkommen. Deltag i ét event og din medlemspris vil ofte alene være tjent hjem her.

Som Liverpool fan er der heldigvis tit grund til at fejre noget. Det betyder, at vi tit laver spontane events, der afspejler vores klubs situation. Et godt eksempel var i forbindelse med Champions League-finalen 2018, hvor vi holdte en kæmpe begivenhed på Gladsaxe Stadion. Resultatet af kampen er glemt – festen hænger stadig i bevidstheden. Som medlem af Redmen Family bliver du en del af et stort fællesskab, hvor du altid kan finde en sjov og spændende social begivenhed sammen med andre danske Liverpool-fans.

Vi er stolte af vores events i Redmen Family, og vi ved, at mange andre fangrupper er misundelige. Hvis du skulle vælge dig en klub at holde med kun ud fra fællesskabet og de sociale arrangementer, så er Liverpool klubben for dig! Men du behøver heldigvis ikke kun vælge LFC som din klub pga. dette. God fodbold, unik historie og verdens smukkeste klub er tre andre gode grund. Hvad er din grund til at være fan af Liverpool?
Some text some message..