BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE

 

Vores eventsVi har altid et spændende udvalg af fede events og begivenheder i Redmen Family. Du finder altid Matchday-events i vores afdelinger rundt i Danmark. Til vores fester – uanset om det er sommer, vinter, forår eller efterår – deltager vores medlemmer fra hele landet, og det er en fornøjelse hver gang - uanset om vi er 5, 10, 80 eller 4.000 samlet til rød fest.

Selvom vi opfordrer alle, der holder med Liverpool til at blive medlem af fællesskabet, fordi det nærmest ikke kan betale sig at lade være, så vil du hurtigt se, at det også er muligt for ikke-medlemmer at deltage i arrangementerne. Ikke-medlemmer er også hjerteligt velkommen. Deltag i ét event og din medlemspris vil ofte alene være tjent hjem her - enten blot på deltagelsen eller på alle de fordele og rabatter der er at hente.

Som Liverpool-fan er der heldigvis grund til at fejre noget relativt ofte. Det betyder, at vi tit laver spontane events, der afspejler vores klubs situation. Et godt eksempel var i forbindelse med Champions League-finalen 2018 og 2019, hvor vi holdt kæmpe begivenheder på Gladsaxe Stadion. Resultatet af kampene varierede – festerne hænger dog begge stadig i bevidstheden. Og det er det smukke ved at være Liverpool-fan og en del af Redmen Family: Vi vinder og taber sammen.

Som medlem af Redmen Family bliver du en del af et stort fællesskab, hvor du altid kan finde en sjov og spændende social begivenhed sammen med andre danske Liverpool-fans.

YNWA
Some text some message..